Rap Tronic

Triplarea capacității de producție? Provocare acceptată

RAP Team 15/04/2019

Cea mai recentă realizare a firmei noastre a fost gestionarea cu succes a unui proiect complex pentru unul dintre clienții noștri, solicitând creșterea capacității de producție de la 1,4T/h la 5T/h pentru o băutură aromatizată.
Am acoperit întregul flux tehnologic, de la dozarea materiilor prime, proces de producție și transport, până la ambalarea finală.
Am început prin etapa de dozare a șapte ingrediente diferite (sare, vanilină, cacao, inulină, zahăr, dextroză și rebut reprocesabil) cu o precizie de 0,1%, în cantități variind de la 50g la 5T.
Următoarele etape au constat în transportul acestora de-a lungul fluxului de producție (prin transfer pneumatic, conveioare schneck sau benzi transportoare), depozitarea, cernerea, manipularea rebutului reprocesabil și colectarea pulberilor.
Pentru această ultimă fază am comandat o expertiză tehnică și o evaluare a riscurilor în urma cărora am livrat și instalat echipamentul ATEX necesar.
Pe lângă satisfacerea standardelor înalte de calitate europene, echipa noastră a avut ca sarcină și coordonarea activității a opt companii terțe implicate în acest proiect și toate acestea într-o marjă de timp foarte strictă.
Punerea în funcțiune s-a realizat conform planului, cu echipamentele minuțios calibrate, cu o echipă care a lucrat ireproșabil de la bun început, pe o linie de producție și un proces complet modernizate.
Toate cerințele au fost atinse cu profesionalism, în termenele și standardele stabilite.
Rezultatul final? Am câștigat din nou un client pe deplin mulțumit, ceea ce ne face foarte mândri de realizările echipei noastre.