Rap Tronic

RAP Tronic la BEST Training Week, ediția a XI-a

RAP Team 21/05/2019

RAP Tronic se implică în educația noii generații de specialiști în domeniul tehnic, ca partener BEST (Board of European Students of Technology) oferind traininguri gratuite pentru studenți în domenii  care ii vor ajuta în cariera profesională .

BEST este o organizație non-profit apolitică aflată în continuă dezvoltare. Încă din 1989, oferă servicii de comunicare, cooperare și posibilitatea schimburilor culturale studenților din toată Europa.

BEST este prezent în 32 de țări cu 95 de grupuri locale care constituie o rețea de studenți bine organizată, puternică și inovatoare. BEST urmărește să ajute studenții facultăților tehnice din Europa

să devină deschiși pentru provocările culturii inginerești europene, dezvoltându-le astfel capacitatea de a lucra la nivel internațional.

Studenții au șansa să se cunoască și să învețe unii de la alții prin intermediul evenimentelor și simpozioanelor educaționale. Prioritatea BEST este să aducă partenerii din triada „Studenți – Companii – Universități” mai aproape unii de ceilalți.

BTW (BEST Training Week) își continuă misiunea de a prezenta subiecte de interes pentru studenţii Universităţii Transilvania, aducând traineri experimentaţi.

Colegul nostru, Bogdan Urdea, Directorul Departamentului de Inginerie, a fost unul dintre trainerii invitați la această ediție a BTW. El a susținut seminarul “Bazele Project Managementului” în prima zi a evenimentului.

În cadrul materialului, au fost prezentate și discutate subiecte precum:

1.Ce este managementul de proiect?

2.Ce metode de project management sunt disponibile?

3.Care sunt cele mai importante abilități ale unui manager de proiect?

4.Care sunt cele mai importante „tool-uri” de project management?

Ne bucurăm că astfel de înțiative se dezvoltă în comunitățile din România și suntem onorați că RAP Tronic și specialiștii din cadrul firmei au fost invitați alături de BEST, organizație dezvoltată la nivel internațional, ca parteneri în eveniment și mentori  ai acestei uimitoare generații de studenți.