• English
  • Română
  • Deutsch

RAP Group – Istoric

Încă din 1992, RAP Tronic activează în diverse arii tehnologice care au fost gestionate inițial de câte un departament de specialitate. De-a lungul timpului, aceste departamente s-au desprins și au devenit companii de sine stătătoare, ce operează sub umbrela RAP Group.

1992

RAP Tronic a început specializarea în realizarea și mentenanța echipamentelor din industria alimentară.

1996

RAP Tronic a început să se ocupe de proiectarea și realizarea liniilor de producție, precum și de instalarea și automatizarea industrială.

2001

Cinci ani mai târziu, Rap Tronic s-a implicat în construirea de depozite și a început să le închirieze diverselor companii.

2001

RAP Instal a fost prima companie care s-a desprins din firma-mamă și s-a impus treptat în activitățile de procesare mecanică.

2002

Motivați de o creștere semnificativă a activităților și obiectivelor, departamentul de mentenanță a fost transformat în RAP Term, a doua companie care s-a desprins din nucleul Rap Tronic.

2007

RAP Development și RAP Systems au fost create. RAP Systems contracta activități de automatizare industrială.

2007

RAP Confectionery a luat ființă pentru producția de cacao, ciocolată, caramel și zaharuri.

2012

Toate activitățile din domeniul construcțiilor au fost direcționate spre RAP Development.

2013

RAP Instal și-a schimbat obiectul activității spre domeniul instalațiilor electrice și sanitare pentru construcții industriale.

2014

A fost înființat RAPTRONIC Process Engineering. Se specializa în crearea, producerea și asamblarea echipamentelor și instalațiilor pentru diverse tipuri de industrii.

2016

RAP Invest a luat ființă ca firmă specializată în imobiliare și mai ales în construcții industriale (birouri, hale de producție mici, depozite ) și închiriere de terenuri.

2017

RAP Group aniversează primii săi 25 de ani.

2017-2018

RAP Group își redefinește strategia de branding și implementează o nouă identitate vizuală online.
RAP Tronic continuă să susțină toate companiile din grupul RAP, printr-o interconectare permanentă și asistență în cercetarea și dezvoltarea unor noi domenii de afaceri.