• English
  • Română
  • Deutsch

RAP Group – Istoric

Încă din 1992, RAP Tronic activează în diverse arii tehnologice care au fost gestionate inițial de câte un departament de specialitate. De-a lungul timpului, aceste departamente s-au desprins și au devenit companii de sine stătătoare, ce operează sub umbrela RAP Group.

1992

RAP Tronic și-a început activitatea prin producția echipamentelor destinate industriei alimentare.

1996

RAP Tronic a început să se ocupe de proiectarea și realizarea liniilor de producție, precum și de instalarea și automatizarea acestora.

2001

Cinci ani mai târziu, s-a implicat în construirea de depozite și a început să le închirieze diverselor companii.

2001

RAP Instal a fost prima companie care s-a desprins din firma inițială și s-a impus treptat în activitățile de instalații mecanice.

2002

Motivați de o creștere semnificativă a activităților și obiectivelor, departamentul de mentenanță a devenit RAP Term, a doua companie care s-a desprins din nucleul Rap Tronic.

2007

RAP Development și RAP Systems au apărut pentru a realiza activități de construcții, respectiv de automatizare industrială.

2007

RAP Confectionery a început activitățile de producție în industria ciocolatei, a caramelului și a produselor zaharoase.

2012

Toate activitățile din domeniul construcțiilor au fost direcționate spre RAP Development.

2013

RAP Instal și-a schimbat obiectul activității spre domeniul instalațiilor electrice și sanitare pentru construcții industriale.

2014

A fost înființată compania RAPTronic Process Engineering specializată în crearea, producerea și asamblarea echipamentelor și instalațiilor pentru diverse tipuri de industrii cu un înalt standard de igienă.

2016

RAP Invest a luat ființă ca firmă specializată în imobiliare și mai ales în zona de clădiri industriale (birouri, hale de producție mici, depozite) și închiriere de terenuri.

2017

RAP Group aniversează 25 de ani de creștere continuă.

2017-2018

RAP Group își redefinește strategia de branding și implementează o nouă identitate vizuală. RAP Tronic continuă să susțină toate companiile din grupul RAP, printr-o interconectare permanentă și asistență în cercetarea și dezvoltarea unor noi domenii de afaceri.