RAP Development, implicare activă în dezvoltarea comunității

CategoriiTag-uri

Dând curs valorilor comune legate de sprijinul comunității locale, RAP Development a susținut pe tot parcursul anului trecut, proiecte importante  pentru dezvoltarea culturală, educațională, sportivă și socială a comunității.

Unul dintre proiecte este Bookland care reușește să ajungă la milioane de tineri români din toată țara și să le reamintească de primul pas pe care trebuie să îl facă pentru a nu rămâne simpli spectatori ai propriei vieți. Lectura e cea mai eficientă formă de libertate, gândire și acțiune. Bookland a organizat Caravane Naționale de carte în toate reședințele de județ. Prin conferințele “Bookland Evolution” a întâlnit peste 1 milion de elevi și studenți ajutându-i în dezvoltarea personală. Deja tradițională, Tabăra Coolturală Bookland, îmbină emoțiile taberelor de odinioară cu “must”-ul contemporan. În Practică, platforma de oferte de practică, traineeship, internship, part-time jobs și voluntariat, completează oferta teoretică pe care BookLand Evolution o prezintă tinerilor.

Firma RAP Development a contribuit și la susținerea excelenței în învățământ prin sprijin financiar pentru participarea a 8 elevi brașoveni la Tabăra Națională de Fizică, Astronomie și Astrofizică “Marin Dacian Bica“, Voroneț. De asemenea a contribuit financiar la evenimentul de premiere, la Colegiul dr. Ioan Meșotă, a elevilor care au avut rezultate deosebite la concursuri școlare naționale și internaționale. Nici preșcolarii nu au fost uitați, RAP Dev contribuind la organizarea serbării de sfârșit de an pentru copiii de la Grădinița nr. 8, oferindu-le astfel ocazia să prezinte în mod festiv și plăcut tot ce au învățat pe parcursul anului.

Cauzele sociale au fost și ele în atenția firmei, care a susținut toate cele trei proiecte selectate pentru finanțare de către Cercul de Donatori Ediția a VII-a, Fundația Comunitară Brașov: ”Împreună încălzim suflete”, propus de Fundația Bucuria Darului, Brașov, proiectul ”MAMA 24/24”, propus de Asociația de Servicii Sociale SCUT și proiectul ”Zâmbesc din nou, cu ajutorul tău”, propus de Grupul de Inițiativă Local.

O altă cauză a fost un caz medical pentru care Rap Development a plătit suma necesară consultului unui bolnav de cancer la o clinică de specialitate din Germania.

După principiul “mens sana în corpore sano”, importanta activităților sportive nu a fost neglijată.  Astfel Rap Development a sponsorizat activitatea Clubului Sportiv Aiki Karate din Brașov, club de Karate pentru copii, a contribuit financiar pentru  participarea unor foarte tineri piloți de la Clubul Sportiv Praga Racing,  la o competiție de karting.

Firma a mai contribuit la organizarea  concursului de tenis de masă „Memorialul Ionuț Nica” de la Cheile Grădiștei și la un concurs organizat prin ACS TT Energy Brașov Tenis de Masă. Ambele concursuri s-au desfasurat în memoria colegului nostru Ionuț Nica.

O altă competiție interesantă și solicitantă, organizată și prin sprijinul oferit de RAP Development la care au participat cu sârg și colegii noștri, a fost cea de pescuit sportiv din cadrul Bucovina Carp, prima ediție a Cupei RAP – Sânpaul 2019.

RAP Group este deplin conectat la ritmul și nevoile societății și va continua să susțină activ proiectele aliniate valorilor sale de educație a membrilor săi și dezvoltare durabilă a comunității.

RAP Group

RAP Group înglobează o serie de companii cu expertiză diferită, însă care lucrează în sinergie perfectă pentru domenii precum: lucrări generale de construcții, instalații electrice, termice și sanitare sau tehnologie de proces pentru industrii curate.

© 2022 RAP Group. Toate drepturile rezervate

 +40 372 713 671
office@rap-group.ro

Cum vă putem ajuta?

Chiar dacă nu aveți încă o idee clară despre proiectul dumneavoastră, nu ezitați să utilizați acest configurator de construcții industriale. Vom reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

Doresc o ofertă, dar nu am proiectul.

Utilizați configuratorul nostru de clădiri industriale, apăsând butonul de mai jos.

Doresc o ofertă, și am proiectul.

Vă rugăm să completați următorul formular făcând clic mai jos și vă vom trimite o ofertă cât mai curând posibil.

astet single 2

Alătură-te nouă la RAP Group

Dacă nu ai găsit un post în lista de job-uri, trimite-ne informațiile și te vom contacta

Group-3236s
astet single 2