Noi orizonturi în industria chimică

CategoriiTag-uri

În ultimii ani am făcut eforturi însemnate de a ne dezvolta aptitudinile și cunoștințele pentru a răspunde standardelor înalte de calitate din industria chimică. În acest sens, am construit  parteneriate importante cu liderii globali din această industrie pentru a implementa soluții inteligente care să răspundă complexității acestei piețe.

Cel mai recent proiect din domeniu a constat în proiectarea, producția, integrarea și instalarea unui echipament necesar extinderii capacității de producție pentru un nou aditiv destinat materialelor de construcție pentru aplicații cu umiditate crescută în condițiile meteo dure din Orientul Mijlociu.

O provocare majoră a fost dezvoltarea și proiectarea unui ansamblu de mixare eficient pentru vâscozitatea variabilă și a unui sistem de dozare care să controleze o reacție exotermă în funcție de timp, temperatura și masă, țînând cont de cerințele ATEX (anti exploziv). Logistica transportului agabaritic terestru și pe mare a constituit de asemenea o provocare.

Scopul proiectului s-a extins pe măsura descoperirii unor aspect neprevăzute inerente unui proiect de o asemenea anvergură. În cele mai bine de șase luni care au trecut de la inaugurarea fabricii, echipamentul funcționează în parametrii și la specificațiile agreate. Durata de implementare și bugetul au fost respectate în vreme ce așteptările beneficiarului au fost depășite.

Suntem mândri, onorați și recunoscători de fiecare dată când facem parte din proiecte îndrăznețe și inovatoare. Asta ne dă încredere să continuăm să cercetăm, să dezvoltăm și să implementăm soluții tot mai bune pentru clienții noștri, pentru clienții clienților noștri și în cele din urmă pentru întreg mediul înconjurător.

RAP Group

RAP Group înglobează o serie de companii cu expertiză diferită, însă care lucrează în sinergie perfectă pentru domenii precum: lucrări generale de construcții, instalații electrice, termice și sanitare sau tehnologie de proces pentru industrii curate.

© 2022 RAP Group. Toate drepturile rezervate

 +40 372 713 671
office@rap-group.ro

Cum vă putem ajuta?

Chiar dacă nu aveți încă o idee clară despre proiectul dumneavoastră, nu ezitați să utilizați acest configurator de construcții industriale. Vom reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

Doresc o ofertă, dar nu am proiectul.

Utilizați configuratorul nostru de clădiri industriale, apăsând butonul de mai jos.

Doresc o ofertă, și am proiectul.

Vă rugăm să completați următorul formular făcând clic mai jos și vă vom trimite o ofertă cât mai curând posibil.

astet single 2

Alătură-te nouă la RAP Group

Dacă nu ai găsit un post în lista de job-uri, trimite-ne informațiile și te vom contacta

Group-3236s
astet single 2