Gestionarea și monitorizarea energiei cu RAP Systems

CategoriiTag-uri

Prin creșterea eficienței energetice, companiile pot reduce costurile și pot crește câștigurile previzibile în fața volatilității continue a prețurilor la energie. Având în vedere impactul negativ pe care volatilitatea prețului energiei îl poate avea asupra profitului unei organizații și creșterile puternice recente ale prețurilor la gaze naturale în întreaga țară, îmbunătățirile eficienței energetice sunt necesare astăzi, mai mult ca oricând.

Multe companii au acceptat deja provocarea de a-și îmbunătăți eficiența energetică în ciuda costurilor mari ale energiei și au început să culeagă roadele investițiilor. În plus, companiile apelează la procese și tehnologii eficiente din punct de vedere energetic pentru a-și reduce criteriile de poluare și emisiile de carbon, pentru a îndeplini obiectivele corporative de mediu.

Pentru a economisi energia în fabricile de producție, una dintre cele mai mari companii de pe piața globală a băuturilor răcoritoare a implementat sistemul RAPSystems SCADA de Monitorizare a Energiei pentru electricitate, aer comprimat, apă caldă și abur. Sistemul RAPSystems SCADA de Monitorizare a Energiei generează informațiile de care aveți nevoie pentru a identifica și implementa procese și tehnologii rentabile, pentru a reduce energia utilizată în operațiunile companiei dumneavoastră.

RAP Systems vă oferă:

  • soluții personalizate pentru monitorizarea întregii game de energie – electricitate, aer comprimat, gaz, apă caldă etc.;
  • inginerie și management de proiect;
  • asistență tehnică și evaluări, punerea în funcțiune și întreținerea sistemelor de monitorizare a energiei;
  • sfaturi de specialitate din partea echipei noastre calificate.

Ne-am dezvoltat sistemele multi-agent folosind un nou stil arhitectural pentru aplicații complexe și foarte dinamice. Acest tip de sistem SCADA are următoarele avantaje:

  • simplu – mai ușor de implementat;
  • flexibil – capabil să se adapteze la schimbările dinamice ale mediului său;
  • compatibil – în raport cu sistemele de control subiacente, care aparțin diverșilor furnizori.

Folosind sistemele noastre SCADA, veți putea interoga orice parametru al oricărei etichete din întregul dumneavoastră sistem și veți putea afla orice despre ceea ce s-a întâmplat într-un anumit moment.

Așadar, RAP Systems vă poate furniza un sistem de Monitorizare a Energiei care conține tot ceea ce aveți nevoie într-un singur pachet, iar acesta va crește împreună cu fabrica și afacerea dumneavoastră.

RAP Group

RAP Group înglobează o serie de companii cu expertiză diferită, însă care lucrează în sinergie perfectă pentru domenii precum: lucrări generale de construcții, instalații electrice, termice și sanitare sau tehnologie de proces pentru industrii curate.

© 2022 RAP Group. Toate drepturile rezervate

 +40 372 713 671
office@rap-group.ro

Cum vă putem ajuta?

Chiar dacă nu aveți încă o idee clară despre proiectul dumneavoastră, nu ezitați să utilizați acest configurator de construcții industriale. Vom reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

Doresc o ofertă, dar nu am proiectul.

Utilizați configuratorul nostru de clădiri industriale, apăsând butonul de mai jos.

Doresc o ofertă, și am proiectul.

Vă rugăm să completați următorul formular făcând clic mai jos și vă vom trimite o ofertă cât mai curând posibil.

astet single 2

Alătură-te nouă la RAP Group

Dacă nu ai găsit un post în lista de job-uri, trimite-ne informațiile și te vom contacta

Group-3236s
astet single 2