• English
  • Română
  • Deutsch

RAP Group – Pieces that work together

Soluții de inginerie integrate si adaptate clientului pentru o gamă largă de industrii. Dezvoltăm și implementăm soluții complete pentru procesele industriale și în construcții.

RAP Group este un grup de companii diverse. Fiecare se concentrează pe un domeniu de activitate, de la lucrări generale de construcții, la instalații electrice, termice, sanitare și tehnologie de proces pentru industria alimentară, farmaceutică, a tutunului, a îngrijirii personale sau chimică.
Localizate în Brașov, România, companiile grupului RAP au dezvoltat proiecte internaționale în 40 de țări, pe 6 continente.

Istorie Servicii

Oferim în permanență soluții integrate adaptate cerintelor pieței. Clienții au avantajul de a lucra cu un furnizor capabil de a gestiona toate etapele unui proiect dintr-o poziție de expertiză profesională.RAP Group a fost înființat acum 25 ani. Factorii care au influențat adoptarea unei nișe mai restrânse și apariția unei companii specializate care să implementeze schimbări au fost ritmul rapid de dezvoltare al companiei RAP Tronic și cererea crescândă a pieței pentru soluții specializate.RAP Group a executat câteva sute de proiecte complexe pentru firme din întreaga lume. De peste 25 de ani, am câștigat experiența și ne-am mărit capacitatea de a gestiona sarcini multidisciplinare. În ziua de azi, avem satisfacția de a oferi soluții tehnologice recunoscute și apreciate de firme de renume din industriile pe care le servim.