Cariere

Cea mai valoroasă parte a RAP Group?

Oamenii.

Ne mândrim cu o echipă solidă, curajoasă și entuziasmată să se implice pe deplin în orice activitate, iar portofoliul nostru este cea mai bună dovadă că oamenii dedicați sunt cei care stau la baza performanței.

bara cariere

În ce credem

Parteneriat solid

Fie că vorbim despre clienți, colaboratori sau parteneri, construim relații solide bazate pe încredere, comunicarea și angajament asumat în fiecare proiect.

Dezvoltare continuă

Ne dezvoltăm continuu cu fiecare proiect personalizat pe cerințele clientului. Suntem inventivi în identificarea soluției cele mai eficiente, de aceea fiecare solicitare reprezintă pentru noi o abordare unică.

Performanță tehnologică

În fiecare domeniu de activitate am construit echipe de profesioniști dedicați meseriei lor, pasionați de noutățile tehnologice și mereu atenți la detalii.

De ce noi?

Dacă vrei să lucrezi într-o companie care pune pe primul loc starea de bine a membrilor ei, noi suntem. Avem proiecte interesante, un colectiv antrenant și orizontul deschis spre dezvoltare.

Hai să discutăm pe
rapjobs@rapgroup.ro!

3b8b0893b970351feff6f2e0a7816356

Din culisele RAP Group

Poziții deschise

RAP Group

RAP Group înglobează o serie de companii cu expertiză diferită, însă care lucrează în sinergie perfectă pentru domenii precum: lucrări generale de construcții, instalații electrice, termice și sanitare sau tehnologie de proces pentru industrii curate.

© 2022 RAP Group. Toate drepturile rezervate

 +40 372 713 671
office@rap-group.ro

Cum vă putem ajuta?

Chiar dacă nu aveți încă o idee clară despre proiectul dumneavoastră, nu ezitați să utilizați acest configurator de construcții industriale. Vom reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

Doresc o ofertă, dar nu am proiectul.

Utilizați configuratorul nostru de clădiri industriale, apăsând butonul de mai jos.

Doresc o ofertă, și am proiectul.

Vă rugăm să completați următorul formular făcând clic mai jos și vă vom trimite o ofertă cât mai curând posibil.

astet single 2

Alătură-te nouă la RAP Group

Dacă nu ai găsit un post în lista de job-uri, trimite-ne informațiile și te vom contacta

Group-3236s
astet single 2