Campioni CNFC ai ediției de toamnă 2019, în grupele UEFCO ale turneului

RAP Team 03/12/2019

Din dorința de a face mișcare, colegii noștri din grup s-au reunit într-o echipă de fotbal și și-au format  un obicei sănătos și plăcut de se întâlni săptămânal la un meci. Urmând acest obicei și-au dat seama că devin din ce în ce mai buni fapt care i-a încurajat să se înscrie la Campionatul Național de Fotbal Corporatist, CNFC.

CNFC este cel mai mare eveniment de fotbal amator, dedicat angajaților din companii. Acesta promovează o viață activă, spiritul de echipă, socializarea, fair play-ul și competitivitatea. Arbitrajul este profesionist, există asistență medicală și se joacă cu mingi de fotbal oficiale.  Organizat sub egida Federației Române de Sport Corporatist (FRSC), CNFC face parte din circuitul internațional de turnee de fotbal, ca urmare a înscrierii Federației Române de Sport Corporatist la Federatia Internaționala de Fotbal Corporatist – FIFCO, ridicând cel mai mare eveniment de fotbal amator dedicat angajaților din companii la rangul de competiție internațională. Competiția are două ediții anuale: de primăvară (martie-mai) și de toamnă (septembrie –noiembrie).

În al doilea an de participare , echipa RAP a reușit cel mai bun rezultat – locul I al ediției de toamnă 2019 în grupele UEFCO  ale turneului. Echipa a fost formată din Daniel Faina, Sorin Gherghel, Gabriel Iascu, Răzvan Bănică, Viorel Eiwen, Cătălin Nacu, Viorel Dogaru, Gavrilă Benedek, Ciprian Secareanu, Radu Chiriac, Cristi Spătariu, Claudiu Grusea, Bogdan Goran, Ciprian Samoilă, Gabriel Irimin, Valentin Filimon.

În plus, echipa RAP a câștigat și locul I pentru cel mai frumos gol al etapei, prin Cătălin Nacu și locul I pentru cel mai bun jucător, prin Răzvan Bănică

Suntem mândri să avem colegi atât de ambițioși și luptători. Le dorim să continue să facă mișcare și îi susținem activ la antrenamente astfel încât să obțină în viitor  rezultate și mai răsunătoare.

Avem echipa, avem valoare!