RomanaEnglish
RAPTRONIC
ECHIPAMENTE SI TEHNOLOGIE DE PROCES
RAPTRONIC

Despre noi

RAPTRONIC SRL, compania-nucleu a grupului de firme RAP Group, este specializata in dezvoltarea si realizarea de echipamente, instalatii si tehnologii de process pentru industria alimentara, chimica si farmaceutica.

In cei peste 20 de ani de activitate, compania RAPTRONIC s-a bucurat de o crestere puternica si constanta, diversificandu-si activitatea prin realizarea unor proiecte de mare complexitate tehnica in regim de antreprenoriat in diverse domenii de activitate, devenind astazi un lider local al pietei de profil.

RAPTRONIC ofera servicii complete de inginerie - de la proiectare, executie, montare si instalare pana la punerea in functiune a lucrarilor, service in garantie si post garantie; de la intrarea in fabrica a materiei prime pana la finalizarea procesului tehnologic.

Elementul cheie ce sta la baza actiunilor noastre este acela de a ne adapta in permanenta la cerintele clientilor nostri si de a satisface in cel mai scurt timp solicitarile acestora.

Am cladit acest sistem de dezvoltare prin imbinarea a doua aspecte fundamentale: o echipa de profesionisti cu experienta in domeniu si tehnologie performanta de care am dispus si dispunem in continuare.

Produsele si serviciile realizate de specialistii nostri indeplinesc conditiile de calitate conform cerintelor ISO 9001:2008, au un impact minim asupra mediului indeplinind cerintele ISO 14000:2004 si prezinta riscuri minime pentru utilizatori in conformitate cu cerintele OHSAS 18001:2007.