• English
  • Română
  • Deutsch

RAP Instal – Despre noi

RAP Instal este compania din cadrul RAP Group axată pe furnizarea de soluții complete pentru orice tip de sisteme de instalații în sectorul construcțiilor industriale.

Pe baza experienței profesionale a echipei noastre și a parteneriatelor cu furnizorii noștri, suntem capabili să oferim soluții complete de instalare: proiectare, consultanță și implementare.

Clienții noștri beneficiază de avantajul achiziționării serviciilor integrate, într-o abordare unitară. Astfel, RAP Instal răspunde parțial sau total pentru executarea lucrărilor și a serviciilor solicitate.

Group

Experți în sistemele de instalații

Elemente esențiale


SOLUȚII COMPLETE

Acesta este cel mai mare avantaj al nostru: furnizarea de proiecte la cheie. Aceasta înseamnă o mai mare eficiență pentru client și mai puține riscuri pentru proiect. Credem într-o abordare multidisciplinară a muncii și colaborării permanente cu beneficiarul.

 


ECHIPĂ DE PROFESIONIȘTI

Am ales să lucrăm cu cei mai buni specialiști în funcție de nevoile clienților noștri. Întotdeauna învățăm și îmbunătățim metodele noastre de lucru pentru a fi la zi cu ultimele tendințe și soluții tehnologice.

 


PARTENERIATE PUTERNICE

Rețeaua noastră de furnizori profesioniști este completă. RAP Instal are capacitatea de a executa complet orice tip de proiecte de instalații, cu sprijinul celor mai buni furnizori de pe piață.